Apps

Content People ontwikkelt online software voor verschillende doeleinden.

De oprichters van Content People hebben een jarenlange ervaring op het gebied van internettechnologie. Op basis van die kennis is een aantal  webgebaseerde tools ontwikkeld.

File-Robot ::Nieuw::
Content People introduceert File-Robot™, een praktische applicatie om de bezoekers van uw website on demand bestanden te sturen.
 Lees verder: File-Robot

Web-DNS
Op basis van een open source DNS-server heeft Content People een globale DNS-service opgezet. Web-DNS voorziet in DNS-servers op vier verschillende plaatsen ter wereld. Het cluster DNS-servers wordt bestuurd door een webinterface. Zowel deze dienst als de interface wordt op de markt gebracht.
 Lees verder: Web-DNS

Web-Curriculum
Onder de merknaam Web-Curriculum™ ontwikkelt Content People een productrange voor het online creëren van een curriculum vitea.
De gebruiker kan via een intiutieve interface eenvouding zijn of haar gegevens invoeren. In een fractie van een seconde wordt vervolgens een c.v. gemaakt. Content People biedt de online dienst in twee vormen. Verschillende nieuwe edities, waaronder een PC-versie, zijn in voorbereiding.
 Lees verder: Web-Curriculum

MB-Panel
De MB-Panel is bedoeld voor het Midden- en Kleinbedrijf en zorgt voor de afhandeling van uw email. U kunt het apparaat ook gebruiken als intranetserver plus fileserver. MB-Panel kan worden ingezet als vervanger van MS Small Business Server. De software kan makkelijk - via een ingebouwde web interface - geupdate worden.
 Lees verder: MB-Panel